Lednová speciálka s příchutí zabíjačky

 

čtvrtek, 2. ledna 2014

ovar z vepřového boku

Vůně ovaru s hořčicí a křenem, pokus o co nejdelší jitrnici, černá jelitová polévka, ze které se ještě kouří, domácí paštika na čerstvém chlebu...

... že vám to připomíná něco z vašeho dětství? Začátek roku je obdobím zabíjaček a zabíjačkových pochoutek. A my vám je nyní servírujeme (bez vší té práce :) v CITYrestaurant!

Lednovou polévkou je letos zelná polévka s domácí klobásou, uzeným žebrem a zakysanou smetanou. Jako hlavní chod nabízíme buď pečený bůček s česnekem a kmínem, zalitý v sádle s plátky rozpečeného chleba, ovar z vepřového boku s čerstvým křenem, hořčicí, beraními rohy a pečivem nebo zabijačkový guláš s žemlovým knedlíkem. Dezertem prvního měsíce tohoto roku je pak oblíbený čokoládový dort s hruškou.

Více ZDE.

Nabídka platí do 31. ledna 2014.

Těšíme se na vás po celý leden!