Svatomartinské menu s pečenou husou

 

pátek, 11. listopadu 2016

Svatomartinské menu - 11.11.2014: 2 dl Svatomartinského vína dle vlastního výběru Předkrm: Husí paštika s brusinkami a čerstvým pečivem Hlavní chod: Čtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíky Dezert: Smažené jablečné kroužky s domácími povidly, šlehačkou a skořicí

Husí paštika s brusinkami a čerstvým pečivemHusí paštika s brusinkami a čerstvým pečivem, Čtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíky, Svatomartinské vínoČtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíky, Svatomartinské vínoSmažené jablečné kroužky s domácími povidly, šlehačkou a skořicíSmažené jablečné kroužky s domácími povidly, šlehačkou a skořicíČtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíkyHusí paštika s brusinkami a čerstvým pečivem, Čtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíky, Svatomartinské vínoHusí paštika s brusinkami a čerstvým pečivem, Čtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíky, Svatomartinské vínoČtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíkyČtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíkyČtvrtka husy, červené a bílé zelí, žemlové a bramborové knedlíkyHusí paštika s brusinkami a čerstvým pečivem, Svatomartinské víno